Loonberekening

Personeelsadministratie foto 2

In elke onderneming is een correcte loonberekening cruciaal. Wij zorgen voor een correcte verloning van jouw medewerkers. Een correcte en vlotte verloning, iedere maand opnieuw, staat garant voor tevreden en gemotiveerde werknemers. Dit heeft een positieve invloed op de werking van jouw onderneming en is een cruciaal onderdeel van een gezond bedrijf.

Loonberekening: wij weten van aanpakken

Bij loonberekening komt heel wat kijken. Wij zorgen dat de loonberekening voor jou een stuk eenvoudiger wordt. Het enige dat je moet doen, is ons de input bezorgen omtrent de geleverde prestaties en eventuele wijzigingen in de contractuele voorwaarden van jouw werknemers.

Online dossier: Easy Online

Voor elke klant wordt een online dossier opgestart via Easy Online. Maandelijks ontvangt je van ons een prestatiestaat met vermelding van de voorziene prestaties via deze online tool. Na de nodige wijzigingen te hebben aangebracht, bezorg je ons de prestatiestaat terug. Vervolgens worden de prestaties door ons verwerkt waarna we jou de volledige loonsverwerking overmaken.

Voor jouw boekhouder wordt een login aangemaakt. Op deze manier dien je niet steeds alle documenten aan hen over te maken en heb je meer tijd om je te concentreren op de core business van jouw bedrijf.

De elektronische verwerking via Easy Online heeft tal van voordelen. Na de loonsverwerking heb je onmiddellijk verschillende documenten ter beschikking zoals de loonbrieven, een betaallijst nettolonen van de nettolonen, een factuur bedrijfsvoorheffing, de journaalposten, etc.

Easy Online is zeer gebruiksvriendelijk en heeft nog andere voordelen zoals een adreswijziging van een medewerker doorgeven, de loonsverwerking van de voorgaande maand consulteren, nazien welke werknemer voor het laatst ziek was, etc.

Benieuwd wat Easy Online jou kan bieden? Wens je meer informatie? Laat het ons weten. Wij nemen snel contact met jou op.

info@sociaalkantoor.be

Op de hoogte blijven?