Loonberekening

Personeelsadministratie foto 2

In elke onderneming is een correcte loonberekening cruciaal. Wij zorgen voor een correcte verloning van uw medewerkers. Een correcte en vlotte verloning, iedere maand opnieuw, staat garant voor tevreden en gemotiveerde werknemers. Dit heeft een positieve invloed op de werking van uw onderneming en is een cruciaal onderdeel van een gezond bedrijf.

Loonberekening: wij weten van aanpakken

Bij loonberekening komt heel wat kijken. Wij zorgen dat de loonberekening voor u een stuk eenvoudiger wordt. Het enige dat u moet doen, is ons de input bezorgen omtrent de geleverde prestaties en eventuele wijzigingen in de contractuele voorwaarden van uw werknemers.

Online dossier: Easy Online

Voor elke klant wordt een online dossier opgestart via Easy Online. Maandelijks ontvangt u van ons een prestatiestaat met vermelding van de voorziene prestaties via deze online tool. Na de nodige wijzigingen te hebben aangebracht, bezorgt u ons de prestatiestaat terug. Vervolgens worden de prestaties door ons verwerkt waarna we u de volledige loonsverwerking overmaken.

Voor uw boekhouder wordt een login aangemaakt. Op deze manier dient u niet steeds alle documenten aan hen over te maken en heeft u meer tijd om u te concentreren op de core business van uw bedrijf.

De elektronische verwerking via Easy Online heeft tal van voordelen. Na de loonsverwerking heeft u onmiddellijk verschillende documenten ter beschikking zoals de loonbrieven, een betaallijst nettolonen van de nettolonen, een factuur bedrijfsvoorheffing, de journaalposten, etc.

Easy Online is zeer gebruiksvriendelijk en heeft nog andere voordelen zoals een adreswijziging van een medewerker doorgeven, de loonsverwerking van de voorgaande maand consulteren, nazien welke werknemer voor het laatst ziek was, etc.

Benieuwd wat Easy Online u kan bieden? Wenst u meer informatie? Laat het ons weten. Wij nemen snel contact met u op.

info@sociaalkantoor.be

Op de hoogte blijven?