Personeelsadministratie

Personeelsadministratie foto 1

Voor een complete personeelsadministratie, gaande van prestatieverwerking en loonberekening tot sociale administratie en tijdige betalingen, kan je op ons vertrouwen.

Een goede loonadministratie bestaat immers niet enkel uit het opmaken van loonfiches. Personeelsadministratie is een cruciaal onderdeel van een gezond bedrijf, maar brengt nog steeds veel papierwerk met zich mee. Wij nemen deze taak met plezier van jou over.

Opstart personeelsdossier

Bij de opstart van jouw dossier zorgen wij voor de volgende verplichte aansluitingen:

  • Rijksdienst voor Sociale Zekerheid
  • Externe Dienst voor Preventie en Bescherming op het Werk
  • Polis arbeidsongevallenverzekering
  • Fonds voor Bestaanszekerheid (afhankelijk van de sector)
  • Vakantiekas (vakantiegeld voor de arbeiders)
  • Ontvangkantoor Directe Belastingen

Na opstart van jouw personeelsdossier krijg je van ons een geordende personeelsmap. Hierin kan je alle documenten betreft jouw loonadministratie bewaren. Dit betekent orde in al jouw documenten en alles snel bij de hand. Dit is een meerwaarde voor jouw personeelsadministratie.

Loonadministratie

Neem je een nieuwe werknemer in dienst? Wij nemen de Dimona-aangiftes voor onze rekening. Per kwartaal maken wij de DmfA-aangiftes op. De eindejaarspremies, ook de berekening van het vakantiegeld voor bedienden en bij uitdiensttreding wordt telkens correct uitgevoerd.

Wij nemen ook graag de aanvragen tijdelijke werkloosheid van jou over, alsook van Vlaams Opleidingsverlof. Wij helpen jou ook graag verder met de administratie van schuldbeheer en alimentatie.

Om het jou gemakkelijk te maken kan je bij ons ook terecht voor modeldocumenten. Die documenten zijn altijd aangepast aan de laatste nieuwe regelgeving zodat deze steeds conform zijn met de nieuwe wijzigingen die worden opgemaakt en je in orde bent met al jouw verplichtingen.

Kortom, je kan bij ons terecht met al jouw vragen betreft jouw personeel. Wij bezorgen jou de juiste documenten op het juiste moment zodat je en de werknemer snel en zorgeloos verder kunnen.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie!

+32 (0)56 60 50 37

Op de hoogte blijven?