Personeelsadministratie

Personeelsadministratie foto 1

Voor een complete personeelsadministratie, gaande van prestatieverwerking en loonberekening tot sociale administratie en tijdige betalingen, kan u op ons vertrouwen.

Een goede loonadministratie bestaat immers niet enkel uit het opmaken van loonfiches. Personeelsadministratie is een cruciaal onderdeel van een gezond bedrijf, maar brengt nog steeds veel papierwerk met zich mee. Wij nemen deze taak met plezier van u over.

Opstart personeelsdossier

Bij de opstart van uw dossier zorgen wij voor de volgende verplichte aansluitingen:

  • Rijksdienst voor Sociale Zekerheid
  • Externe Dienst voor Preventie en Bescherming op het Werk
  • Polis arbeidsongevallenverzekering
  • Fonds voor Bestaanszekerheid (afhankelijk van de sector)
  • Vakantiekas (vakantiegeld voor de arbeiders)
  • Ontvangkantoor Directe Belastingen

Na opstart van uw personeelsdossier krijgt u van ons een geordende personeelsmap. Hierin kunt alle documenten betreft uw loonadministratie bewaren. Dit betekent orde in al uw documenten en alles snel bij de hand. Dit is een meerwaarde voor uw personeelsadministratie.

Loonadministratie

Neemt u een nieuwe werknemer in dienst? Wij nemen de Dimona-aangiftes voor onze rekening. Per kwartaal maken wij de DmfA-aangiftes op. De eindejaarspremies, ook de berekening van het vakantiegeld voor bedienden en bij uitdiensttreding wordt telkens correct uitgevoerd.

Wij nemen ook graag de aanvragen tijdelijke werkloosheid van u over, alsook van educatief verlof. Wij helpen u ook graag verder met de administratie van schuldbeheer en alimentatie.

Om het u gemakkelijk te maken kan u bij ons ook terecht voor modeldocumenten. Die documenten zijn altijd aangepast aan de laatste nieuwe regelgeving zodat deze steeds conform zijn met de nieuwe wijzigingen die worden opgemaakt en u in orde bent met al uw verplichtingen.

Kortom, u kan bij ons terecht met al uw vragen betreft uw personeel. Wij bezorgen u de juiste documenten op het juiste moment zodat u en de werknemer snel en zorgeloos verder kunnen.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie!

+32 (0)56 60 50 37

Op de hoogte blijven?