Ons kantoor

Ben je een nieuwe werkgever en start je met personeel? Dan ben je bij VDA Sociaal Kantoor aan het juiste adres. Wij begeleiden jou in jouw nieuw avontuur.

We hebben zelf alle nodige sociaal juridische kennis in huis om jou te ondersteunen bij jouw start als werkgever.

Ons kantoor heeft reeds 20 jaar ervaring als sociaal dienstverlener. Ons klantenbestand bestaat uit kleine en middelgrote ondernemingen, zelfstandigen en vrije beroepen hoofdzakelijk uit de regio Oost- en West-Vlaanderen. Deze zijn actief in verschillende sectoren: van horeca, bouw, zelfstandige kleinhandel, metaalhandel, schoonmaak tot voedingsnijverheid enz.

Bij ons ben je geen nummer. Je krijgt één dossierbeheerder toegewezen en is jouw contactpersoon die steeds op de hoogte is van jouw manier van werken. Persoonlijk contact zorgt voor een snelle respons en kennis van jouw personeelsdossier.

Voor een vrijblijvend gesprek kan je steeds contact opnemen met ons kantoor. Wij delen graag onze opgebouwde kennis omtrent loonadministratie en geven je tips over de aanwerving van nieuwe medewerkers, verloning van personeel en alle bijkomende verplichtingen die het tewerkstellen van personeel met zich meebrengt.

A4vk
Tom Vanden Driessche - Bestuurder
tom@sociaalkantoor.be
B4 VK
Elien Christiaens - Payroll consulent
elien@sociaalkantoor.be
C1vk
Shari Vercruysse - Payroll consulent
shari@sociaalkantoor.be
D4vk
Naomi Vandeviaene - Payroll consulent
naomi@sociaalkantoor.be
Jana 8
Jana Vandaele - Payroll consulent
jana@sociaalkantoor.be

Op de hoogte blijven?