Ons kantoor

Bent u een nieuwe werkgever en start u met personeel? Dan bent u bij Sociaal Kantoor VDA aan het juiste adres. Wij begeleiden u in uw nieuw avontuur.

We hebben zelf alle nodige sociaal juridische kennis in huis om u te ondersteunen bij uw start als werkgever.

Ons kantoor heeft reeds 20 jaar ervaring als sociaal dienstverlener. Ons klantenbestand bestaat uit kleine en middelgrote ondernemingen, zelfstandigen en vrije beroepen hoofdzakelijk uit de regio Oost- en West-Vlaanderen. Deze zijn actief in verschillende sectoren: van horeca, bouw, zelfstandige kleinhandel, metaalhandel, schoonmaak tot voedingsnijverheid enz.

U bent bij ons geen nummer. U krijgt één dossierbeheerder toegewezen en is uw contactpersoon die steeds op de hoogte is van uw manier van werken. Persoonlijk contact zorgt voor een snelle respons en kennis van uw personeelsdossier.

Voor een vrijblijvend gesprek kan u steeds contact opnemen met ons kantoor. Wij delen graag onze opgebouwde kennis omtrent loonadministratie en geven u tips over de aanwerving van nieuwe medewerkers, verloning van personeel en alle bijkomende verplichtingen die het tewerkstellen van personeel met zich meebrengt.

A4vk
Tom Vanden Driessche - Bestuurder
tom@sociaalkantoor.be
B4 VK
Elien Christiaens - Payroll consulent
elien@sociaalkantoor.be
C1vk
Shari Vercruysse - Payroll consulent
shari@sociaalkantoor.be
D4vk
Naomi Vandeviaene - Payroll consulent
naomi@sociaalkantoor.be
Jana 8
Jana Vandaele - Payroll consulent
jana@sociaalkantoor.be

Op de hoogte blijven?